Доведената дъщеря на милионера Добромир Гущеров Мартина Руменова и половинката

...
Доведената дъщеря на милионера Добромир Гущеров Мартина Руменова и половинката
Коментари Харесай

Щерката на Гущеров плаче за бебе

Доведената щерка на милионера Добромир Гущеров Мартина Руменова и половинката й, футболистът на "Нотингам " Димитър Евтимов, градят идиличен взаимен живот в Англия и се готвят за женитба и бебе.

За близо тригодишната си връзка двойката споделя всеки един момент дружно, като към този момент имат обща кола и жилище. Нормалният процес на взаимоотношенията им е те да ги сковат с брак и потомство, за което получават безусловната поддръжката и на Добромир Гущеров. В почивките сред футболните срещи шармантната Марти и надареният вратар не пропущат да обикалят света, само че и да участват на всяка една фамилна колекция в именията на някогашния народен представител. Майката на хубавицата Диана обожава кандидат-зетя, а брачният партньор й е очарован от скромността и уважението му към доведената щерка.

Въпреки финансовата подплатеност и обезпеченост от родата младата двойка изявила предпочитание да се оправя сама, като разчита на приходите, които си докарва на Острова. Заплатата на Митко от "Нотингам Форест " и приходте на Марти са изцяло задоволителни за околосветските им воаяжи, първокласно жилище и бляскав джип.

"Сторитата " и фотосите, които те разгласяват в обществените мрежи, остават сладникавото усещане за приказна обич или идилична кино романтика. Екзотични острови, тузарски заведения за хранене, визити на дворци, галерии са единствено част от развлеченията на щастливците. За възможната женитба обаче най-вероятно милионерът ще провежда нещо невиждано от времето на царските балове, счита близки на фамилията.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР