Довечера предстои тържественото откриване на третото издание на единствения по

...
Довечера предстои тържественото откриване на третото издание на единствения по
Коментари Харесай

Световна премиера бележат началото на CineLibri 2017

Довечера следва тържественото разкриване на третото издание на единствения по рода си кино-литературен фестивал CineLibri.

Грандиозното начало ще бъде сложено от 19:00 ч. в зала 1 на Националния замък на културата с най-новия филм на огромния кинорежисьор Роман Полански „ По автентичен случай. “

Прожекцията ще бъде международна премиера на премонтираната лента след излъчването на кино лентата на кинофестивала в Кан. Адаптация на едноименния разказ на Делфин дьо Виган е зрелищен и провокативен психически трилър с присъединяване на Ева Грийн, Венсан Перес и брачната половинка на Полански Еманюел Сене.

Историята разкрива горчилката, която съпътства живота на сполучливия публицист. Страхът от белия лист се появява в миг, в който Делфин е на дъното, изправена против креативната пропаст. Тогава се появява Тя.

Мистериозна млада жена, подготвена да се отдаде цялата си сила, с цел да помогне на своя кумир. Но какъв брой е тънка границата сред чистото удивление и маниакалната обсесия? Екранизацията несъмнено е един от шедьоврите на годината! Кинематография, музика и придвижване на камерата, които държат в напрежение от самото начало.

Непосредствено преди началото на кино лентата гостите на откриването ще се насладят на авторския театър на образния актьор Поли Герасимова. Музикалният амулет на фестивала – части „ Светлата страна “ на Рут Колева, ще придобие галактически измерения в светлинно музикалното шоу, символизиращо взаимоотношението на облик, тон и светлина като залог за магията на седмото изкуство.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР