Довчера представян като детето чудо на австрийската политика, младият канцлер

...
Довчера представян като детето чудо на австрийската политика, младият канцлер
Коментари Харесай

Австрийският канцлер – един вундеркинд, озовал се в трудно положение

Довчера представян като детето знамение на австрийската политика, младият канцлер Себастиан Курц претърпява тежък миг в светкавичната си кариера и за похлупак предходната седмица прокуратурата стартира следствие против него, предава в понеделник Франс прес.

Умора на електората му от ограниченията, въведени поради ковид, европейски крах с имунизациите, а в този момент и правораздаването го взе на мушка: индивидът, който преди година изглеждаше несломим, поздравяван тогава за " образцовото " ръководство на пандемията, наподобява е изгубил " шанса си ".

Ако му бъдат повдигнати обвинявания, както той се притеснява, че ще стане, Курц ще е първият настоящ канцлер в историята на страната членка на Европейския съюз с население от 8,9 милиона души, на който това се случва.

Правосъдието ревизира дали 34-годишният закостенял водач умишлено е излъгал предходната година след полагане на клетва пред парламентарна комисия, когато отхвърли да се е намесвал в назначението на собствен непосредствен отпред на обществен холдинг.

Емотикони за " целувка "
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР