Доц. Стойчев, който стана известен с размахания си среден пръст

...
Доц. Стойчев, който стана известен с размахания си среден пръст
Коментари Харесай

Доц. Стойчев против Радев: Видеонобалюдението е излишно. Ще снимат 2 баби как разместват някакви листове

Доц. Стойчев, който стана прочут с размахания си междинен пръст на протестиращите на Ситняково това лято и с офанзивата против един от критиците на държавното управление доктор Цветеслава Гълъбова, този път се заяде с президента Радев.

Случайно или не доцент Стойчев се задейства още веднъж ден след Борисов, който прикани Радев да вземе отношение за Навални. 

" Видеонаблюдението в изборните секции няма да подсигурява по-честни избори, а присъединяване на всички партии. Има тънка измама. Целта е в 12 000 секции да се снимат 2 баби, които разместват някакви листове, с цел да може след това да се завъртят по медиите и да се каже, че изборите са фалшифицирани. Това е процедура в Русия и всички виждаме по какъв начин ни се пращат всякакви клипчета след вота ". Това съобщи политологът доцент Стойчо Стойчев пред BGonAir.

Според него няма да има срив в изборната интензивност. Той даде за образец по какъв начин коронавирусът не е спрял хората да пазарят всеобщо по празниците в огромните вериги магазини. Дойчев добави, че нов състезател като Слави Трифонов също са причина да чакаме към 3-3,5 млн. дали своят вот. Той изясни прогнозата си с обстоятелството, че когато се появят сходни фигури, има българи, които не гласоподават, само че излизат особено поради тях. 

Стойчев разяснява апела на Бойко Борисов към Румен Радев. Според него е имало " референции към цялостното държание на президента ".

Анализаторът напомни, че от началото на мандата президентът е бил песимистичен по отношението на глобите против Москва.

" В този проблем се търси – ще застане ли Румен Радев до европейските водачи, или безмълвно ще поддържа Русия ", безапелационен е Стойчев. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР