Достойното продължение на електрическата гама на Volvo грейна в шоурума

...
Достойното продължение на електрическата гама на Volvo грейна в шоурума
Коментари Харесай

Новото Volvo C40 пристигна у нас!

Достойното продължение на електрическата гама на Volvo блестна в шоурума на шведската марка в София

Новото C40 Recharge е първият изцяло електрически crossover на Volvo cars и второ попълнение към електрическото ни бъдеще. До 2030 година шведският колос възнамерява да е напълно електрическа компания, а до 2040 година - климатично неутрална.

Скандинавският премиум Crossover свети с нова съвременна спортна визия, друга от всичко предлагано от Volvo досега. Задницата се отличава с впечатляващ дизайн, а лицето е самоуверено, характерно и включва светлини с най-съвременна пикселна технология. Моделът свети и с още едно преимущество, това е първият автомобил на компания, за производството на който не е употребена никаква кожа и е прегледен образец за разкош и предизвикателни дизайнерски решения. С изпъкнал полупрозрачен фон и подсветки основава естествена, успокояваща светлина и актуален жанр в купето.

Екологичните решения не стопират до тук, Volvo C40 разполага с нова усъвършенствана система за филтриране на въздуха в купето, предотвратява проникването на до 80% от рисковите частици PM 2.5.

С Новото Volvo C40 не би трябвало да избирате сред мощ и отговорно шофиране. Спортното прелъщение предлага изцяло електрически обсег от над 430 км. (по WLTP) с едно зареждане и мощ от 408 к.с. Задвижването се състои от двойни електрически мотори, един в предната и един в задната ос, задвижвани от 78 kWh батерия, която може да бъде заредена до 80% за към 32 минути. Има и версия с мощ 231 к.с. и предно задвижване.
Новото C40 Recharge идва с една от най-хубавите инфотейнмънт системи на пазара, основана на Android и създадена взаимно с Гугъл. С нея клиентите могат да разчитат на изцяло интегрирани в автомобила Гугъл приложения и услуги, като Гугъл Assistant, Гугъл Maps и Гугъл Play. Неограничените данни разрешават превъзходна връзка. Освен това автомобилът е планиран да получава актуализация на софтуера по въздуха. Това значи, че C40 Recharge ще продължава да се усъвършенства даже откакто е напуснал завода.

Volvo C40 Recharge съчетава в себе си всички преимущества на предшествениците си, както и екологичност на ново равнище, дизайнерски интериор подхождащ на премиум бранд, Volvo сигурност и дръзка осанка.

Цената започва от 101 330 лв. с Данък добавена стойност и включени 5 години гаранция, Door to door услуга, както и Сервизен пакет за три години, покриващ гратис регулярен сервиз и обикновено износващи се консумативи (като дискове, накладки, пера на чистачките).
Подобно на XC40 Recharge, новото C40 ще се предлага с новаторски и гъвкави схеми на финансиране, включващи и новата за България форма на абонамент, която сплотява наем на автомобила, сервиз, зимни гуми и други детайли, съгласно желанията на клиентите. Лизингът се обезпечава от Мото-Пфое Лизинг.

Първите бройки към този момент са продадени и новите горди притежатели чакат с нетърпения да получат новата електрическа звезда. А всички фенове на чистата подвижност и изискания скандинавски дизайн към този момент могат да се насладят на визията и да се убедят в качествата на Новото Volvo C40 в шоурума на шведската марка в София. Опознайте новото електрическо съвършенство!

Aлокациите за 2022 година са лимитирани.

*Източник: www.volvocars.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР