Доставката на западни оръжейни системи с голям обсег на Украйна

...
Доставката на западни оръжейни системи с голям обсег на Украйна
Коментари Харесай

Руското външно министерство: Доставката на западни оръжейни системи с голям обсег в Украйна ще разшири географията на руската специална операция

Доставката на западни оръжейни системи с огромен обхват на Украйна ще докара до разширение на географските задания на съветската специфична интервенция. Това сподели в изявление за ТАСС шефът на департамента за Северна Америка на съветското външно министерство Александър Дарчиев.

„ Що се отнася до връзката на масираните доставки на западни оръжия за Киев с хода и времето на специфичната военна интервенция, тя беше ясно разпозната от Сергей Лавров. Помпането на Украйна с повече далекобойни оръжейни системи ще докара до обстоятелството, че географските задания на специфичната интервенция ще бъдат разширени още повече “, сподели той.

„ Русия не може да разреши на останалата украинска територия да има оръжия, които съставляват директна опасност за страната ни, за Донецката и Луганската национална републики и освободените региони “, акцентира Дарчиев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР