Доставчици на кабелна телевизия и интернет вбесиха пловдивчанин с мудната

...
Доставчици на кабелна телевизия и интернет вбесиха пловдивчанин с мудната
Коментари Харесай

Оператори вбесиха Васко, той им резна жиците

Доставчици на кабелна телевизия и интернет вбесиха пловдивчанин с мудната си реакция. Той пък сграбчи ножицата и им изряза всички кабели, окачени на фасадата на къщата му.

Екшънът се разигра през днешния ден по обяд на улица „ Балчик “ в центъра на Пловдив. Човекът, който се споделя Васко, решил да санира къщата си. По фасадата й обаче имало жици на разнообразни оператори. За да е безупречен към тях, от няколко седмици мъжът почнал да звъни по офисите им и да ги кани да си махнат окабеляването, с цел да може да стартира с слагането на изолацията.

Сред мрежите, които употребили стената на жилището му за „ гара разпределителна “, били CoolBox, M-tel, Blizoo и N3. Единствено от M-tel пратили неотдавна екип, който огледал какво е ситуацията и си отпътувал.

След като видял, че няма реакция от операторите, през днешния ден Васко сграбчил ножицата, качил се на дървена стълба и изрязал всички окачени по фасадата му непознати жици. По тази причина доста от съседите му останаха без телевизия и интернет. Вместо да му се сърдят обаче, множеството от комшиите го пазят, възмутени от арогантното поведение на монополистите.

Преди час първи на отрязаните кабели са реагирали от CoolBox. От останалите оператори към момента няма ни новина, ни кост. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР