Доставчикът на офис услуги и работно пространство Regus ще отвори

...
Доставчикът на офис услуги и работно пространство Regus ще отвори
Коментари Харесай

Компания за гъвкави офис решения отваря първи център в Пловдив

Доставчикът на офис услуги и работно пространство Regus ще отвори нов офис център в Пловдив на 27 февруари. Центърът ще е четвърти за компанията в България, първите 3 са в София.

Той ще се обитава в бизнес център, ситуиран на един от главните булеварди в града - " Васил Априлов " и ще се състои от 28 офиса и 124 работни пространства, оповестиха от компанията.

 Снимка 339274

С откриването на новия център Regus се стреми да посрещне възходящото търсене на гъвкаво работно пространство в България и развиването на Пловдив като топ бизнес дестинация.

Компанията чака през 2018 година градът под тепетата да притегли вложения, които да доведат до 1000 нови работни места.

" След триумфа на трите ни офиса в София и забележителния бизнес напредък на Пловдив, беше разумно решение тук да се отвори офис центърът на Regus ", споделя районният управител на компанията Катерина Ману.

 Десислава Митева: Предимства на гъвкавите офис решения, предлагани от Regus
Десислава Митева: Предимства на гъвкавите офис решения, предлагани от Regus

Пазарът на труда в наши дни се трансформира до неразбираемост и ето за какво ключът за гъвкавата организация на работата е удобството, споделя Десислава Митева, общоприет управител Regus България

Regus има характерна активност, като дава чартърен изцяло оборудвани офиси и предлага разнообразни услуги като секретарка, прилагане на зали за срещи, е-поща, виртуални офис услуги и други

Компанията има мрежа от 3000 местоположения допълнително от 130 страни, където работят над 2 млн. бизнес клиенти. Компанията е окуражена да усили до 10 000 офис центровете си през идващите години.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР