Доставчикът на мрежови услуги Telent Technology Services спечели 6-годишен договор

...
Доставчикът на мрежови услуги Telent Technology Services спечели 6-годишен договор
Коментари Харесай

Telent Technology Services ще управлява информационните технологии в АЕЦ „Хинкли Пойнт Си“ във Великобритания


Доставчикът на мрежови услуги Telent Technology Services завоюва 6-годишен контракт за ръководство на осведомителните технологии и връзките (ИТК) на АЕЦ „ Хинкли Пойнт Си “, която се построява в Съмърсет, Англия. Споразумението е за планиране, инсталиране и въвеждането на системата за ИТК на първата атомна централа, която ще бъде издигната в Обединеното кралство за повече от 25 година Компанията би трябвало да построи инфраструктура за двоен информативен център и безжични и кабелни информационни мрежи за свързване на към 150 здания, оповестява.computerweekly.com.

АЕЦ „ Хинкли Пойнт Си “ с мощ 3,2 гигавата, чието създаване съществено закъсня от в началото плануваните периоди, би трябвало да стартира да действа до 2025 година Целта е след стартирането й в употреба тя да покрива към 7% от енергийните потребности на Англия, захранвайки с електрическа енергия близо 6 милиона семейства и създавайки над 25 000 работни места в Югозападна Англия.

„ Надяваме се да работим с локални колежи, с цел да осигурим образование за служащите, като заетостта няма да е краткосрочна. Това ще бъдат устойчиви работни места, които ще са в помощ на локалната стопанска система и жителите в бъдеще “, съобщи Марк Плато, изпълнителен шеф на Telent Technology Services.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР