Достъпът до жилищата, останали под останалата част на рухналия моста

...
Достъпът до жилищата, останали под останалата част на рухналия моста
Коментари Харесай

Достъпът до жилищата, останали под рухналия мост в Генуа, е забранен

Достъпът до жилищата, останали под останалата част на рухналия моста в Генуа, е неразрешен, тъй като откъм източната страна се чува скърцане, заяви пожарната, представена от ДПА.
Като мярка за сигурност евакуираните от жилищните здания под моста към този момент нямат право да влизат в тях, с цел да си вземат някакви движимости.

"Изглежда звуците, които мостът издава, са разнообразни от тези, които се чуваха предходните дни ", съобщи пред ДПА представителят.

В региона са спрели да работят и пожарникарите, само че дейностите за почистване в другите наранени елементи от сриването, като да вземем за пример в пресъхналото корито на реката и по железопътните линии, не престават, добави той.
Във вторник част от моста "Моранди ", по който минава автомагистрала, се срути и над 30 леки коли и камиона паднаха от височина 45 м. Загинаха 43 души.

Италианското държавно управление упрекна за нещастието компанията оператор на автомагистралата "Аутостраде пер л'Италия ". Компанията, благосъстоятелност на фамилията, притежаващо стилната марка Бенетон, отхвърли да е било проявено безгрижие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР