Доста спортни медии се изказаха ласкаво за качествата на на

...
Доста спортни медии се изказаха ласкаво за качествата на на
Коментари Харесай

Големи спортни медии за Пулев: Боксов звяр и опасен боец

Доста спортни медии се изрекоха ласкаво за качествата на на събитието Triad Combat. Повечето от тях означават, че, въпреки и на 40 години, българският боксьор към момента е класа в своя спорт и че доста елементарно се е справил със своя противник, който е легенда в своя спорт.
" Fox Sports " Австралия да вземем за пример назовава Кобрата " боксов звяр " и написа по мотива: " Феновете останаха зашеметени, защото небалансираният дуел сред легендата на UFC и боксовия звяр се трансформира в ужасяващо и доста късно преустановяване ".
" Sport Bible " пък назовава Пулев " оператор " и " рисков войник ". " Въпреки че Мир беше прочут ММА войник в своето време, мъчно е да се спори, че в миналото е трябвало да се озове на кръга с оператор като Пулев и мачът несъмнено го сподели. Кубрат Пулев се бори за международната купа единствено преди към година, тъй че съставлява рисков войник и е някой, който никога не би трябвало да се бие с непрофесионален боксьор, даже той да е професионален войник ", се споделя в материала.
Иначе медии в Съединени американски щати пишат, че събитието, предавано по " FITE TV ", се е предавало по целия свят и на него онлайн са участвали над 20 000 души. .
Можете да видите и четете всяка информация за в SportLive.bg!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР