Доста озадачителни резултати идват от ново проучване, поръчано от мултимедийната

...
Доста озадачителни резултати идват от ново проучване, поръчано от мултимедийната
Коментари Харесай

Американците по-скоро биха получили хранително отравяне, отколкото да нямат достъп до интернет

Доста озадачителни резултати идват от ново изследване, поръчано от мултимедийната компания Roku. Очевидно американците биха предпочели хранително отравяне, до момента в който са във почивка, в сравнение с да нямат достъп до интернет. Помислете за това единствено за секунда - хората по-скоро биха се разболяли грубо, до момента в който почиват, в сравнение с да нямат достъп до Instagram и имейл. Наистина ли Америка е толкоз вманиячена?

Вижте, ние също обичаме интернет и почтено казано, в случай че сте безнадеждно пристрастени към вашия iPhone, на драго сърце бихме се отказали от него, с цел да избегнем диария и повръщане по време на пътешестване! Вярвате или не, американците даже биха предпочели да изгубят кредитната си карта, до момента в който са на отмора, в сравнение с да нямат интернет. Това е съвсем толкоз бясно, колкото хранително отравяне, защото загубата на кредитна карта по време на пътешестване може да бъде призрачен сън - изключително в случай че тя е единствената ви. Шокиращо, американците даже биха предпочели почивка без климатик или непрекъснато неприятно време, в сравнение с да нямат интернет.

За благополучие, американци не са изцяло луди - има едно нещо, което считат за по-лошо от неналичието на интернет и това е изгубен багаж. Макар, че и тук логиката е съмнителна: да, неприятно би било да загубите облеклата и тоалетните си такъми, само че в случай че нямате доста скъпи дрънкулки, постоянно можете да си купите нови неща, когато стигнете местоназначението си. Много по-логично е да изгубите багажа си, в сравнение с да получите хранително отравяне или да имам непрекъснато неприятно време.

Въпреки че всички тези неща са от вида на " изберете по-малкото зло ", неналичието на интернет по време на почивка в действителност би било позитивно за тези американци.

До наскоро без достъп до обществени медии и денонощен цикъл вести всички хора успяваха да преживеят някакси. Седмица или повече без зяпане в екрана е доста потребна. Надяваме се, че американците ще се разсънят и ще премислят своите цели, защото са изложени на риск да станат тотални софтуерни зомбита.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР