Доста хора с нетърпение очакват Световната федерация по кеч да

...
Доста хора с нетърпение очакват Световната федерация по кеч да
Коментари Харесай

Русев вече не иска Лана

Доста хора с неспокойствие чакат Световната федерация по кеч да постави завършек на сагата сред Русев и Лана . Изглежда, че това е на път да се случи.
 Лана, Русев, Боби Лашли, един поврат и за какво арестуваха кечиста
Обрат в драмата сред Русев, Лана и Боби Лашли

Този път Лашли се оказа с белезници

В понеделнишкия епизод на Първична мощ Лана най-сетне получи това, което толкоз доста искаше - бракоразвод. С Русев излязоха на кръга, с цел да се схванат и подпишат бракоразводни документи.

Преди това да се случи, несъмнено, имаше малко драма и обвинявания към българина, че е захласнат от парите и славата. Лана даже сподели, че никой в никакъв случай не го е обичал по този начин, както тя го е обичала.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от WWE (@wwe) на Дек 9, 2019 в 5:35 PST

На Русев обаче не му беше доста драговолно всичко и сподели, че ще подпише, в случай че му бъде обезпечен мач против Боби Лашли .
 Лана, Русев, Боби Лашли и съгласна ли е с драмите
Съгласна ли е Лана със протичащото се сред нея и Русев

Шоуто би трябвало да продължи непременно

Естествено, нямаше по какъв начин да се мине и без появяването на Лашли, който съобщи, че незабавно щом Лана и Русев се разведат, ще ѝ предложи брак. Българинът сподели, че може да прави каквото изиска, тъй като Лана към този момент не го интересува. Последва малко разменяне на удари, което завърши с тръшването на Боби Лашли върху масата на кръга.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР