Доста чувствен уикенд се задава, ако съдим по новите песни

...
Доста чувствен уикенд се задава, ако съдим по новите песни
Коментари Харесай

Майли в кожи, Дрейк - в Nike и едно бебе на път

Доста сетивен уикенд се задава, в случай че съдим по новите песни от тази седмица. Истината е, че трябваше да пропуснем няколко, с цел да се вместим в заветната численост 5, само че ето тук ги загатваме небрежно - Чарли Пю с много приятната " Hard on Yourself " и Juice WRLD & The Weeknd със " Smile ".

Започваме обаче стремително са Майли Сайръс , която през тази седмица съумя да се раздели с гаджето си, да опише по какъв начин е изгубила девствеността си и да пусне ново парче.

Не можем да пропуснем и другата вест от седмицата, която има директна връзка с долното парче - Джон Леджънд и Криси Тейгън чакат трето дете, а това стана ясно от фрагментите в края на новата ария на Джон.

Продължаваме все по този начин soulful с Алиша Кийс и дуета й с Калид .

Дрейк също не пропусна да означи през тази седмица. При това напълно безусловно - видеото към новата му ария " Laugh Now Cry Later " е снимано в централата на Nike в Орегон.

Затваряме музикалния преглед с един не доста известен, само че луксозен десерт - страхотната британка Джорджа Смит , на която предвещаваме ярко бъдеще.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР