Доста често срещана ситуация, която измъчва двойките, е разликата в

...
Доста често срещана ситуация, която измъчва двойките, е разликата в
Коментари Харесай

Партньорът иска да прави секс, а вие не. Ето какво трябва да направите

Доста постоянно срещана обстановка, която изтезава двойките, е разликата в половото предпочитание сред двамата сътрудници. В тези случаи най-важното не е да се заобикаля това разграничение, а да се търси уравновесено решение и за двете страни.

Колко постоянно би трябвало да вършим секс с половинката си?
Тук няма предписание „ един за всички “. Всичко зависи от самостоятелните условия на всяка двойка. Въпреки това съгласно изследване от 2015 година, оповестено в Social Psychological and Personality Science, най-щастливо женените двойки вършат секс към един път седмично. Здравословното количество полова фамилиарност, което може да е друго за всяка двойка, укрепва връзката посред им. Освен това оказва помощ и на двамата да се усещат по-удовлетворени и свързани.

1. Избягвайте натиска
На първо място, вашият сътрудник не би трябвало да ви притиска, нито вие сами да се насилвате. И двамата би трябвало да почитате взаимно потребностите си и никой не би трябвало да задължава другия да се отдаде на полови контакти, без да има потребност от тях. Ако натискът и сексуалността се комбинират, това нормално води до отвращение, както и до възприятие на насила. При тези условия в дълготраен проект сексът ще придобие негативен колорит, който ще породи още повече отменяне от ваша страна.

2. Отложете го
Спонтанната полова интензивност постоянно се прави оценка. Понякога обаче е добре да отложите плътска среща, изключително когато актуалните условия не подхождат на някого от вас.
Ако казусът е подобен, би трябвало да бъдете почтени и да помолите колегата си да го отсрочи щенията си.

3. Намерете други способи за свързване
Интимността и сексуалността съдържат редица приятни детайли. Независимо от това, в случай че не желаете да вършиме обич, може също да опитате да се свържете физически с колегата си по други способи:
• Предложете му масаж
• Пригответе особено ядене за него
• Вземете вана дружно
• Водете съкровен диалог
• Дайте му целувки и милувки
В някои случаи тези действия могат да доведат до увеличение на половото предпочитание и на двама ви, което може да ви накара да вършиме секс. Всъщност качественото време и прочувствената връзка проправят пътя за полова възбуденост за доста двойки.

4. Управлявайте желанието си
Ако вашият сътрудник желае секс, само че вие не, значимо е и двамата да имате поради, че вашата половост е ваша лична отговорност. Това значи, че в случай че един от двама ви има по-малко предпочитание, може да намерите метод да го разрешите. От друга страна, тези, които имат по-високо полово увлечение, могат да търсят способи да го озаптят.

5. Култивирайте съпричастност
Говоренето с колегата е от жизненоважно значение, с цел да разберете неговите потребности и упования по отношение на секса. Поставете се на мястото на половинката и се пробвайте да не приемате нищо персонално, изключително в случай че другият показва отчаяние от отхвърлянето. Често вътре в колегата ни се случва доста повече, в сравнение с наподобява на пръв взор. Затова би трябвало да се запитате по какъв начин може да се усеща или по какъв начин може да му помогнете. И най-после, в случай че половата несъответственост продължава да основава проблеми с възходяща активност, най-хубавото решение е да посетите психолог или сексолог.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР