Доскорошният старши треньор на Сливнишки герой Нешко Милованович пожела успех

...
Доскорошният старши треньор на Сливнишки герой Нешко Милованович пожела успех
Коментари Харесай

Нешко Милованович с оферти от два родни клуба

Доскорошният старши треньор на Сливнишки воин Нешко Милованович пожела триумф на новия щаб в лицето на Румен Стоянов и неговия екип в оставащите дуели от първата десетка в Югозападната Трета лига. Бившият състезател на Беласица, Локомотив (Пловдив) и Левски разкри, че има две оферти от клубове от третия ешелон. 

“Щастлив съм, че първият ми тим като треньор в България бе тъкмо Сливнишки воин. Не споделям “сбогом ”, а “довиждане ”, тъй като Героя остава вечно в сърцето ми ”, показа сърбинът пред football24.bg. 

Той показа, че обмисля предложения от два български тима, които са отправили предложения към него да ги води до края на шампионата, само че съгласно Милованович те са сложни за приемане заради напредналата фаза на шампионата, който е в последните си малко повече от два месеца, което е в контраст с неговото предпочитание да прави селекция и да работи в вероятност. 

“Няма да бързам да одобрявам първото пристигнало предложение, тъй като ми се желае да имам опцията да пускам на чисто и с мой екип и с опцията да вземам участие в селекцията преди началото на шампионата, с цел да извърша моите визии в дълготраен проект. Към момента имам желанието да продължа кариерата си в България, само че в случай че пристигна забавно предложение към мен от Сърбия, несъмнено, ще го отмисля ”, добави трикратният първенец на България с Левски и Локо (Пд).

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР