Доскорошният селекционер на националния отбор до 17 години Викторио Павлов

...
Доскорошният селекционер на националния отбор до 17 години Викторио Павлов
Коментари Харесай

Бащата на наш национал: Селекционерът пуска връзкари за сметка на талантливи момчета

Доскорошният селекционер на националния тим до 17 години Викторио Павлов уточни проблемите в юношеския ни футбол, като отличи някои съответни аргументи за неуспеха на отбора ни в квалификациите. Една от тях бе и абсурда с огромния гений на Ботев (Пловдив) Крис Добрев, който съгласно Павлов разделил тима на групички и желал да го смени от първия ден. Треньорът сподели това при гостуването в студиото на Диема Спорт. 

Бащата на 16-годишния Крис Добрев - Антон, отбрани сина си, като разкри, че Павлов е залагал на някои връзкари за сметка на надарени футболисти.

" Всичко стартира преди мача с Израел при започване на годината, когато Крис беше контузен и не го пускаха в началото от клуба поради неотдавна отминала травма, само че в последна сметка отиде в София. Треньорът не бил удовлетворен, Кристиан играл контузен на мача с Израел.. по какъв начин да стане. Въпреки това детето отиде да играе, въпреки всичко поради България. Оттам нататък Павлов се е държал извънредно жестоко и надменно в съблекалнята. Проблемът е пристигнал, когато Кристиан е изразил мнение, че състезател, който е дълбока запаса в своя тим играе поради татко си за сметка на надарени футболисти, като Кръстев от Славия - не е издържал. И това не е единствен образец. Това може да се ревизира елементарно ", разяснява пред glas.bg бащата на Крис Добрев. 

" Също Ботев (набор 2001) - златният набор, несломим тим - има единствено две деца в националния тим, защо приказваме изобщо? За мен целият тим би трябвало да е народен. Четири години подред няма кой да ги бие. Именно поради  липсата на надарени играчи за сметка на такива с връзки, все едно момчетата играят няколко души по-малко на терена. Това съгласно мен е най-талантливият набор на България, а записва такива слаби резултати. Слави Шопов играе отбранителен халф, той не знае къде се намира, това обикновено ли е? Той (б.р. - Павлов) не е отишъл на един мач, с цел да ги гледа. Аз бях споделил на Кристиан, че няма защо да му се извинява, макар че самият той искаше да го направи. Когато е приказвал с шефа на школата, ясно е декларирал, че Крис няма да играе до момента в който той е треньор. А Кристиан постоянно когато е играл, е играл със сърце, до последно ", разяснява още Добрев-старши.



Антон приказва и по отношение на небезизвестната фейсбук-групичка, която имала за цел да докара до доставката на Викторио Павлов. " Виждал съм част от мненията в тази чат - група. Не са чак толкоз фрапиращи - детски работи. По-скоро мисля, че са засегнали егото му. Един треньор би трябвало да е и психолог, за такива неща може да реагираш и по различен метод в полза на тима. Треньор като на този Черно море (б.р. - Емануел Луканов) и Стефан Стоянов са надалеч по-подходящи за поста. Наблюдавам съм Стоянов как работи с момчетата. Знае кога би трябвало да им викне, по кое време да ги успокои. Това е експерт ", добави бащата на Крис Добрев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР