Доскорошният играч на Черно море Мариян Огнянов, който напусна варненския

...
Доскорошният играч на Черно море Мариян Огнянов, който напусна варненския
Коментари Харесай

Мариян Огнянов: Имам две оферти от България

Доскорошният състезател на Черно море Мариян Огнянов, който напусна варненския клуб единствено преди дни, приказва пред " Тема спорт " във връзка с раздялата си с " моряците " и за това дали ще укрепи втородивизионния Арда.

" Имам две предложения от България, само че не бих желал да споделям кои са тимовете. Ще помисля още малко, с цел да видя дали ги усещам като верен избор. Арда в този мамент не стои като вид. Напуснах Черно море, тъй като нямаше по какъв начин да остана повече там. Моето решение не го взех в този момент, а още през лятото. Докато бях контузен, ми се въртяха такива мисли в главата. Някои неща откъм отношение тогава не ми харесаха. Исках да изчакам, минаха месец-два, да се възстановя, да видя дали пък няма да се промени нещо.

Не мисля обаче, че се промени. И заради това, че натрупах много опит в българския футбол, почти бях наясно накъде отиваха нещата. Затова реших, че в този момент е моментът да приказвам с шефовете. Да го кажем по този начин - чаках да не се разчита доста на мен, което не ме удовлетворява. Веднага, откакто ми стана ясно защо става въпрос, желаех да приказвам с шефовете. Те са печени хора, схванаха ме и се разделихме. Няма някаква драма или кавги. Повечето треньори преценят, че други са по-добри или по-подготвени. Това е обикновено състояние и го одобрявам ", съобщи Огнянов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР