Доскоро никой не се интересуваше от мръсните гащи на футболиста

...
Доскоро никой не се интересуваше от мръсните гащи на футболиста
Коментари Харесай

О, Джизъс! Татяна пере гащите на Благо в Сървайвър“

Доскоро никой не се интересуваше от мръсните гащи на футболиста Благой Георгиев, само че от нощес те са тематика №1. Актрисата Снежана Макавеева първа се зарови в бельото на Джизъса в „ Сървайвър “ и без срам заяви какво е разкрила. „ Татяна пере гащите на Благо! “, изцепи се русокоската на племенния съвет, като по този начин засегна и спортиста, и фолк певицата, видя Lupa.bg. „ Освен, че пера гащите, върша още доста други неща! Грижа се за облеклата на цялото племе! Мога и да сготвям, и да мета, и не се срамя от това. За разлика от някои дами, нашите мъже постоянно са приветливи и наподобяват добре! “, озъби й се в отговор Татяна.



Конфликтът сред двете амбициозни дами избухна с цялостна мощ, откакто Благо трябваше да изгони четирима играчи от своето племе „ Известни “ и да ги ти прати в конкурентното „ Войни “. След къс размисъл, футболистът уточни Снежана, кулинарката Божана, влогъра Чефо и финансиста Дани. Решението му обаче вбеси актрисата, която се почувства предадена от досегашния си другар в риалитито. „ Благо е водач на чалга коалиция, в която влизат Татяна, Иван и Георги! Държи да има към себе си хора без мнение и позиция, гони финала с марионетките си “, подпали тя.

Джизъса обаче посрещна невъзмутимо офанзивата на Снежана. „ Ние гледаме на злото да не отговаряме със зло. В Библията написа - в случай че те ударят по едната буза, подай и другата “, разгласи той с ослепително бяла усмивка.



Точно като Благой, дизайнерът Едис също трябваше да се раздели с четирима от своето племе „ Войни “ и да ги прати при известните персони. Той се спря на артиста Тино, гемолога Светльо, инфлуенсърката Мария и мениджърката Елина. След трагичната замяна, двата тима към този момент не се назовават „ Известни “ и „ Войни “, а „ Червени “ и „ Сини “. Веднага след измененията, Елина беше номинирана и стана първи сигурен дуелист.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР