Доскоро малцина знаеха, че Валери Божинов има сестра. За пълнолетната

...
Доскоро малцина знаеха, че Валери Божинов има сестра. За пълнолетната
Коментари Харесай

Сестрата на Валери Божинов приятелка на Николета и Алисия

Доскоро малко на брой знаеха, че Валери Божинов има сестра. За пълнолетната към този момент Михаела се заприказва към връзката й с огромният гений в плуването Антъни Иванов. Михаела отхвърли слуховете, като показа, че с Антъни се познават от доста години и единствено другари.

18-годишната Михаела е измежду най-харесваните млади дами в родния си град Велико Търново. Момичето е рожба на майката на Валери Божинов от втория й брак с треньора Сашо Ангелов. Сестрата на Божинов се е пробвала хандбала, само че към този момент не практикува този спорт, защото през 2015г. получава травма.

Михаела поддържа връзка с племенниците си Никол и Валери, а същи и с някогашните дами на брат си – Николета и Алисия. Сестрата даже постоянно върви на участия на певицата. Нейни приятелки пък постоянно и повтаряли, че ще задмине Николета Лозанова по хубост. Преди дни младата хубавица реши да се раздели с дългата си коса, с цел да помогне на онкоболна жена.

В момента момичето кара шофьорски курсове и щом вземе книжката ще получи подарък – кола от брат си. „ Все още не съм си я избрала, само че няма да нахалствам ще бъде нещо непретенциозно “, споделя Михаела Ангелова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР