Досегашният председател Тодор Василев е освободенМинистърът на регионалното развитие и

...
Досегашният председател Тодор Василев е освободенМинистърът на регионалното развитие и
Коментари Харесай

Иво Иванов е назначен за председател на УС на Агенция „Пътна инфраструктура“

Досегашният ръководител Тодор Василев е освободен

Министърът на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков назначи Иво Иванов за ръководител на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на регионалното развитие.

Иво Иванов е приключил „ Международни връзки “ в Нов български университет и е специализирал в Оксфорд. Магистър инженер е по „ Транспортен мениджмънт и логистика “, Висше транспортно учебно заведение „ Тодор Каблешков. Работил е в екипа на Омбудсмана на Република България. След това е бил шеф на дирекция „ Комуникация и информация “ в АПИ. Иво Иванов беше шеф на Националното тол ръководство.

Членове на Управителния съвет на АПИ са Теодора Василева и Николина Чапанова.

Теодора Василева е приключила „ Право “ в Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “. От завършването си до в този момент е ръководещ съучастник в Адвокатско сдружение „ Йовчев, Чочеви и сътрудници “.

Николина Чапанова е дълготраен чиновник на организацията. Тя е правист, приключила е „ Международно право и интернационалните връзки “ в Софийски университет „ Св. Климент Охридски “. Член е на Управителния съвет на АПИ от 7 февруари 2022 година

Досегашният ръководител Тодор Василев и Асен Ненчев – член на Управителния съвет на АПИ, са освободени.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР