Досега загрявах! Това каза председателят на ПП Глас Народен Светослав

...
Досега загрявах! Това каза председателят на ПП Глас Народен Светослав
Коментари Харесай

Светослав Витков: Досега загрявах! - Политика

Досега загрявах! Това сподели ръководителят на Политическа партия Глас Народен Светослав Витков пред симпатизанти в София.

„ Не инцидентно Глас Народен не бе позволена да влезе в Народното събрание! Не бяха мерцедеси от дотации, шурей на ген. Аспарухов… а се оказа, че клеветниците, най-вече от Демократична България -ДСБ и зелени, се оказаха женени за ген. Аспарухов и управляваха с Българска социалистическа партия. Цирк! Не инцидентно бяха всички тези клевети… За да ме откажат и да завърши Глас Народен. По-издръжлив съм, по-упорит и по-търпелив от всичките “пишман ” съществени политици! Досега загрявах! “, съобщи Витков. 

По думите му е належащо неизменност. „ Просто би трябвало неизменност! Налага се да гласувате за дребна партия не един път, а колкото пъти е належащо и във времето ще порасне “, обърна се той към симпатизантите.

В отговор на въпрос по какъв начин ще бъде преборена корупцията, която задушава всичко читаво в България, Витков съобщи, че корупцията се е зародила още в основата на построяването на човешкото общество и тоталното й заклеймяване, значи самопризнание, че освен никой не може да се пребори с нея, само че и не желае.

„ Политическа партия Глас Народен предлагаме легализиране на корупцията, посредством закон за лобизма! Когато нещо не можеш да победиш, го узаконяваш, само че по този начин пък тези, които са се хранели импровизирано, ще изгубят позиции и облага. След като сме проамериканци, да вземем най-хубавото от тях! “, сподели Светослав Витков, а за ликвидирането на корупцията по висшите етажи на властта отсече, че това може да стане с „ шут на стълбата, на която са качилите се на висшите етажи! “

Парламентарни избори 2022

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР