Досега юристите нямаха подобни опасения, но компанията DoNotPay (Не плащайте)

...
Досега юристите нямаха подобни опасения, но компанията DoNotPay (Не плащайте)
Коментари Харесай

Не плащайте адвокатски хонорари за незначителни дела, призовава технологична компания

Досега юристите нямаха сходни опасения, само че компанията DoNotPay (Не плащайте) се надява най-малко частично да промени това. Нейното приложение, наречено адвокат-робот, ще дава юридически съвещания на пострадали по каузи за санкции и такси за просрочени заплащания. Първото сходно дело ще се гледа евентуално през февруари и ще поучава ответник по какъв начин да се оправи с санкция за превишена скорост.

Изпълнителният шеф на DoNotPay Джошуа Браудър споделя пред New York Post, че е почнал да работи по тематиката поради личния си опит – като студент в Станфордския университет натрупал доста фишове за погрешно паркиране и незабелязано станал специалист в търсенето и намирането на законови малки врати, които разрешават санкцията да се избегне - или най-малко да се понижи.

Обучавайки с насъбраните си познания изкуствен интелект, той счита, че неговата разработка в последна сметка може да размени изцяло някои юристи и да спести куп пари на потребителите. „ Всичко е въпрос на професионален юридически език...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР