Досега сме били неудобни и занапред също ще бъдем такива.

...
Досега сме били неудобни и занапред също ще бъдем такива.
Коментари Харесай

Майка от ”Системата ни убива” - каузата ни не се продава. Утре може да сме под нечии други прозорци

Досега сме били неуместни и отсега нататък също ще бъдем такива. Утре може да виснем под същите тези прозорци на различен министър председател. Нашата идея не се продава за постове, депутатски места и пари.
Това съобщи пред БНР Нели Димитрова от самодейността на майките на деца с увреждания “Системата ни убива”.

Обеща и обсада на жълтите павета - бул. “Дондуков” ще бъде запушен като отговор на “нежеланието на премиера да разбере какво желаят хората”, уточни още Димитрова.

“Той доста се нервира от нашия, по този начин наименуван от него лагер, от нашите черни флагове. Ние знаем, че това го нервира и ще стоим тук, до момента в който вземе вярното решение”, отсече още дамата.

“Следим доста добре мисълта му, само че се изгубваме в превода очевидно. След като разгласява тази фотография с неговите внучета, че те му подсказвали какви решения да взима, ние също се консултираме с нашите деца и в погледа им разчитаме какви би трябвало да бъдат нашите дейности. Абсолютно бяхме уверени, че той загатва, че ще подаде оставка. Останахме разочаровани. Така и не разбра този човек, че ние желаеме оставката на кабинета му. Всички. Всички, които са излезли да протестират”, уточни още Димитрова.

Тя дефинира като безрезултатни възможни опити митингът да бъде яхнат политически.

“Ако някой излъчва водачи на митинг, които може би ще договарят, то това няма да са нашите водачи. Ние нямаме такива “, разясни още Димитрова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР