Досега нямахме толкова болни деца. Това, че се запазва броят

...
Досега нямахме толкова болни деца. Това, че се запазва броят
Коментари Харесай

Проф. Виткова: Оказа се, че ваксините не са това, което очаквахме. Без лекарство, а само с ваксини няма да стане

Досега нямахме толкоз заболели деца. Това, че се резервира броят на приетите в болница, удостоверява, че сме във етапа “Омикрон ”. Дано да продължи по този начин, с цел да може да издържи здравната система. Това съобщи проф. Мими Виткова в студиото на утринния блок на NOVA.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 565
Според нея има затруднение с предприемане на ограничения при децата: “Тепърва ще забележим следствията от онлайн образованието ”. Въпреки това има райони, в които се постанова затваряне на учебните заведения.

По думите ѝ казусът със заведенията в обвързван главно с посетителите, а не с личния състав, който е имунизиран.

“За страдание имунизациите не се оказаха това, което чакахме първоначално. Има повсеместни самопризнания, че имунизациите би трябвало да се доработват. Без лекарство, а единствено с ваксини няма да минем. В Съединени американски щати ще има съвещание какъв е произходът на вируса. Ние взехме решение, че това не е толкоз значимо, само че следва да бъде изяснено ”, безапелационна беше тя.

Като проблем дефинира спазването на ограниченията, а не въвеждането им.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 565  Голяма част от учениците в София минават към онлайн образование Голяма част от учениците в София минават към онлайн образование  Шефът на Шефът на " Пфайзер " разкри по кое време ще е подготвена усъвършенстваната ваксина, която ще въздейства и върху Омикрон  Нова Зеландия стяга ограниченията поради Омикрон, министър председателят Ардърн анулира сватбата си Нова Зеландия стяга ограниченията поради Омикрон, министър председателят Ардърн анулира сватбата си
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР