Досега Министерството на вътрешните работи и служебният вицепремиер по сигурността

...
Досега Министерството на вътрешните работи и служебният вицепремиер по сигурността
Коментари Харесай

МВР едва сега научило за заплахите срещу Румен Спецов

Досега Министерството на вътрешните работи и служебният вицепремиер по сигурността Бойко Рашков са били в незнание за заканите против шефа на Националната организация за приходите Румен Спецов. Това стана ясно от думите на служебния силов министър пред публицисти.

" Аз се виждах през днешния ден със Спецов по различен мотив. И от него разбрах, че има отправени такива закани. Но такива закани се насочат и към доста други длъжностни лица. Ние ще вземем ограничения, несъмнено. Ще преценим действителната опасност и каква е степента. Ако се наложи, ще назначим и защита ", сподели Рашков.

Изненадващо е, че точно той в качеството му на вътрешен министър до момента не е бил осведомен с възможна опасност за живота срещу такова високопоставено длъжностно лице като шефа на Национална агенция за приходите. В същото време някогашният длъжностен министър на финансите Асен Василев разгласи, че в тази ситуация със Спецов е имало даже интервенция на ДАНС и службите за сигурност на други страни. 

" Аз бях осведомен за това, както и ДАНС и интернационалните партнорски служби. Заплахата беше за дамата и децата му, популярност богу успяхме да отреагираме съответно ", заяви Василев и посочи, че опасността била пристигнала от български предприемач. " Нека кажем компании, които в никакъв случай до момента не са одитирани от Национална агенция за приходите ", добави още някогашният стопански министър Кирил Петков, който явно също е осведомен със случая. 

" Сега " изпрати въпроси до ДАНС, откъдето към момента не са дали отговор.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР