Доростол се наложи с 2:0 в Силистра над Спортист (Генерал

...
Доростол се наложи с 2:0 в Силистра над Спортист (Генерал
Коментари Харесай

Доростол с пореден силен мач

Доростол се наложи с 2:0 в Силистра над Спортист (Генерал Тошево). Двубоят е от 29-ия кръг на Североизточната Трета лига. Селекцията на Деян Дечев изигра следващия си добър мач. Противно на крайния резултат, Петър Пасев пропусна да им вкара гол още в самото начало. Домакините мигновено взеха самодейността и преобладаваха до края. 

Николай Илиев, Севдалин Стайков и Янаки Смирнов пропуснаха да вкарат до почивката. Четвърт час след нея Костадин Иванов беше спрян с нарушаване и капитана Георги Димитров вкара дузпата. В оставащото време имаше няколко обстановки пред вратата на Спортист. Секунди преди последния сигнал, влезлия като запаса младеж Алиджан Алексиев получи топката от Любомир Михалев зад отбраната и осъществя второто попадение. Много мощен дебют като титуляр за Доростол на 17-годишния Димитър Добрев. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР