Дори в този период на икономическа несигурност гигантът в областта

...
Дори в този период на икономическа несигурност гигантът в областта
Коментари Харесай

MicroStrategy с поредната покупка на Биткойн в размер на $150 милиона

Дори в този интервал на икономическа неустановеност колосът в региона на бизнес разузнаването MicroStrategy продължава да натрупа Биткойн.

Към 23 март Microstrategy е придобила още 6,455 BTC за ~$150 милиона при междинна стойност от $23,238 за монета. Сега компанията има 138,955 BTC, добити за $4.14 милиарда при междинна стойност от $29,817 за BTC.

Според подаденото в Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC) заявление 8-K, MicroStrategy също по този начин изплати своя заем към Silvergate в размер на $205 милиона с 22% отстъпка.

Що се отнася до запасите от BTC на компанията, активите се правят оценка на почти $3.88 милиарда, като актуалната стойност на Биткойн .

Тъй като MicroStrategy е изтъкнат състезател на пазара на Биткойн, последната ѝ покупка показва продължаващото доверие на компанията в цифровата валута.

Някои вложители могат да възприемат този ход като бичи сигнал за Биткойн, защото дейностите на MicroStrategy може да демонстрират, че те имат вяра, че цената на актива ще продължи да нараства.



Към момента на писане на публикацията BTC се търгува на цена от $27,895 с обща пазарна капитализация от над $536.6 милиона.

Цената на акциите на MicroStrategy се е повишила с към 80% от началото на годината. MSTR , сега се прави оценка на $256.67, което е спад с съвсем 50% от максимума от 2022 година от $491, регистриран през март.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР