Дори шефката на КФН няма права над своя заместник по

...
Дори шефката на КФН няма права над своя заместник по
Коментари Харесай

Бойко Борисов С Важна Информация За Пострадалите От Фалита На Застрахователна Компания Олимпик

Дори шефката на КФН няма права над своя заместител по ресори. Тя не може да й разпореди. Поне това знам аз. Така че оставката не ни взема решение съществените въпроси. Благодаря й за този честен акт. Но не желая да излезе, че Българска социалистическа партия желаят да оказват помощ на тези 200 хиляди, а другите партии не желаеме. При банките е ясно. Фалирала банка - до 100 000 евро. А тук не е ясно. Днес не можем да го решим това. Нека поработят специалистите, най-малко да уеднаквим термините. Да се съгласят специалистите, да ни кажат - отсам може да се вземат парите. Но вие самите да ни заложите задачата въз основата на подготвеност ", съобщи Борисов.

Той предложи сформиране на работна група и зададе реторичен въпрос към депутатите: " Какво пречи на следващия ден да поработим, да се съберем в петък отново, в събота отново и най-после да го решим? "

Борисов акцентира, че не се е виждал с подалата през днешния ден оставка Ралица Агайн от 4-5 години и насочи вниманието към систематичния проблем. Той обърна внимание върху информация, съгласно която доста постоянно наши застрахователи заплащат обезщетения за произшествия в прилежащи страни, за които има подозрения, че са плод на измами с финансова цел. " Логично ли е 42 % от злополуките в Румъния да са с български табели? ", запита Бойко Борисов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР