Дори повече, отколкото предполага доброто възпитание. Така мисля, противно на

...
Дори повече, отколкото предполага доброто възпитание. Така мисля, противно на
Коментари Харесай

Българите сме много толерантни

Дори повече, в сравнение с допуска положителното образование. Така мисля, обратно на констатациите на отдалечено написания отчет за нас от Съединени американски щати. Освен това мисля, че не е доста обичайно една корумпирана страна, в която проверяват даже сина на президента им, да написа отчети за други страни, в които има корупция, тъй като ми наподобява на оня рефрен, че „ крадецът вика дръжте крадеца ”.

Категорично настоявам, че българското общество е доста толерантно към всевъзможни малцинствени групи у нас. И това е потвърдено във времето и пространството както преди, по този начин и в сегашното. Също по този начин, че няма упражнявано принуждение нито върху ромите, нито върху представители на ЛГБТ общността, а в случай че се е случило, е в графата „ случай ”, а не преобладаваща процедура.

Погледнете последните вести и данни за убийства и побоища, включително над лекари, за това кои и къде ги правят. А би трябвало ли да напомням какви са насъбраните задължения към топлофикации, енерго и водни сдружения в страната от махалите и кой в последна сметка заплаща тези масрафи!

Тук всички сме наясно с кривиците ни, само че измежду тях не е тази да не поставяме грижи за малцинствата и това би трябвало ясно да се споделя.

Има доста съзнателни жители и измежду тях, които работят, пращат децата си на учебно заведение, не натрупат задължения на гърба на всички останали. И това е реалност. Както и че съществуват други групи, които се прехранват с години единствено от обществени помощи, не работят, крадат и се оглеждат единствено от кое място да измуфтят нещо.

Те ли са репресирани в България? Или пък тези с друга полова ориентировка!

Разбира се, че има и такива българи, но те не са предмет на отчета от оттатък Океана.



Ясно е също по този начин, че, в случай че бяхме по-богата страна, несъмнено щяхме да поставяме още по-добри грижи за нуждаещите се. Но не сме, в противен случай, оглавяваме всички ранглисти за небогати, за жалост. Но все пак се изляха милиони в така наречен „ ромско включване и интеграция ”, които потънаха някъде, само че очевидно не в махалите.

Съгласна съм с констатацията на служебния правосъден министър Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо, че в него не написа нищо ново, непознато за нас. Обаче

не съм съгласна да се отхвърлят явни напъните, които обществото ни поставя

в една или друга посока, а в съответния случай във връзка с малцинствените групи. И най-после да напомня на някои безродници, които се надпреварват да ни маскарят и да доносничат на открито, думите на Петко Каравелов, когато пребит излиза от „ Черната джамия ”, само че застава пред непознатите публицисти и с цел да отбрани достолепието на страната ни споделя:

„ Господа, такива работи в моята страна не се случват ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР