Дори отвъд Океана в САЩ разгорещено обсъждат предполагаемия расистки скандал,

...
Дори отвъд Океана в САЩ разгорещено обсъждат предполагаемия расистки скандал,
Коментари Харесай

Зад океана: Борисов сваля Михайлов, но крайно десни партии го държат на влас

Дори оттатък Океана в Съединени американски щати развълнувано разискват хипотетичния расистки скандал, жарък в евроквалификацията България - Англия.
Своето пояснение на случилото се даде и авторитетният " New York Times ". Според американските сътрудници, апелът на премиера на България Бойко Борисов за оставката на Борислав Михайлов като началник на БФС е в несъгласие с обстоятелството, че той е на власт с помощта на обединението си с " Обединени патриоти ". " New York Times " дефинира трите партии в обединението като " три извънредно десни партии ".
" Борисов изиска оставката на Михайлов, като смирение за вечер, която донесе интернационално наказание на страната. С риск да наруши разпоредбите на ФИФА с намесата си във футболните каузи.
Такива бързи и решителни дейности са, несъмнено, похвални. Усложнението е, че Борисов - водач на дясноцентристка партия, е на власт единствено поради обединението си с секта, известна като " Обединени патриоти ", група от три извънредно десни партии, упрекнати в " определяне на ксенофобия като държавна политика ", написа американското издание.
Колегите напомнят и за годишното осъществяване на т.нар " Луков марш " у нас.  Какво е мнението им за тази традиция у нас, прочетете в SportLive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР