Дори и най-атрактивната жена може да направи такива грешки по

...
Дори и най-атрактивната жена може да направи такива грешки по
Коментари Харесай

Ето какво убива желанието за секс

Дори и най-атрактивната жена може да направи такива неточности по време на секс , които да скапват връзките с обичания й мъж.

Еднообразните пози

Веднъж разбрали, че позицията " дамата от горната страна " е най-бързият метод за оргазъм, доста ж ени в продължение на години не трансформират секс уалния си табиет. Това е типична неточност в секс а. Всеки път едновременно, когато и да е на деня и нощта, вие сте " на кон ". Разбира се, само че за мъжът до вас може би към този момент е скучно за гибел. Време е да измененията позите си по време на секс.

Секс по график

Не, понеделник е тежък ден. Днес не можете да прекалявате с физическо натоварване. Вечерта имате групова йога, а във вторник ставате рано. Може би сряда? Не… в сряда имате корпоративна вечеря. И в петък не става, защото нормално идват родственици. Вие не можете да си позволите такива неща. Не правете графици, когато става дума за обич.

Липса на самодейност

Сексът е за мъжете. Ако пожелае, дано поеме самодейността. Забравете за това. Щом имате предпочитание, не чакайте – бъдете игриви.

Имитация на оргазъм

Да, възлюбени, можете да го извършите единствено за три минути! Какво прекрасен човек, какъв жребец! Да приказваме почтено: за толкоз време, никоя жена, в случай че не е имала гореща предварителна любовна игра, не може да получи оргазъм. И да да мами индивидът до себе си не си заслужава. Защото той все нягога ще разбере и за него ще е извънредно признание, че сте жена, която се нуждае от време. И ловък ухажор.

Твърде доста романтика

Да, секс на плажа под звездите и даже с розови листенца – това е необикновено сантиментално. Но в случай че се опитате да създадете сантиментална аура във вашата спалня всяка нощ – това е необикновено досадно. Не можете да ядете суши и тестени произведения вечно, нали? Човекът до вас не може непрекъснато пали свещи с леки аромати, да включва същата мелодия, единствено и единствено да не се съмнявате в неговите откровени усеща и стремежи. Понякога просто се нуждаете от секс , без доста подготовка. Отпуснете се и си го позволете.

Постоянно говорене

" Какво ще правиш, в случай че внезапно умра? " – един от обичаните въпроси на дамите. Въобще дамите обичат да приказват, даже когато преди малко са правили секс – за живота, за бъдещите деца, за пътуванията до майките им за уикенда и идния отчет. Но от време на време е належащо да уважите другия човек и просто да помълчите.

Несигурност

Вие сте в едно и също легло, само че към момента не сте сигурни в личната си прелест? Отпуснете се, тъй като за него сте красива. Да, вие сте главното знамение на Вселената. В очите му сигурно.

Преиграване

Става въпрос за двойките, които обичат секс а и в устрема си да прибавят още и още преживявания, влизат в функции (като да вземем за пример – здравна сестра и пациент), които повтарят непрестанно функциите, в които влизат. Дори повтарящото се в допълнение стимулиране на въображението и желанието може да убие секс а.

Наказание без секс

Идва си по-късно, в сравнение с нормално. Да, има и прочут мирис от уиски. Къде е бил? Какво е правил? О, с другари? Наистина, ли! Една позната обстановка. И въпреки всичко секс ът е нужен освен за него, само че и за вас. Нее отхвърляйте секс , в случай че го желаете, единствено с цел да го накажете. Пазарните връзки в секс а могат да убият всяко предпочитание за секс.

Третият е непотребен

Приятелите ви не би трябвало да знаят какво се случва в леглото. Особено, в случай че нямате най-хубавият секс в живота ви. Говоренето на тематика секс с приятелите, може да обърка малко мъжа до вас, създавайки невидими бариери и комплекси за него. Говоренето по какъв начин сте го правили с някогашния – също. Никой не желае да се съпоставя, в случай че това съпоставяне не е в негова изгода. Така че се пробвайте да избегнете тези постоянно срещани неточности на девойките по време на секс.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР