„Дори ако сте привързана към консервативни рокли, понякога трябва да

...
„Дори ако сте привързана към консервативни рокли, понякога трябва да
Коментари Харесай

7 дрехи състаряват всяка жена

„ Дори в случай че сте привързана към консервативни рокли, от време на време би трябвало да я промените. И не толкоз поради нейното положение, а май-малкото, с цел да подмладите дрешника си “, това споделя стилната експертка Евелина Хромченко, представена от jenata.blitz.bg.

Хромченко реши да разкрие на дамите кои са седемте фешън облекла и продукти, които нямат място в дрешника на дамите в по-напреднала възраст, тъй като ги карат да наподобяват неуместно.

Ето кои са седемте неща, които нямат място в дрешника на старата жена:

1. Старомодни дънки

Дънките през днешния ден са незаместим детайл от всеки дрешник. Трябва да се откажете от моделите с ултра ниска талия, разновидности с големи дупки и обилни украшения. Достатъчно е да имате семпли дънки, както в мрачно, по този начин и в ярко синьо.

2. Блестящи кристали/камъни

Това е проблем на доста зрели дами, които избират освен вечерни, само че и ежедневни облекла, украсени с камъни. Кажете довиждане на дънки, тениски, рокли с сходен фон. Те са извънредно демоде и даже младите към този момент не ги носят.

3. Къси тениски

Показвайте корема си, единствено в случай че упражнявате във фитнеса. В зрелост късите тениски нормално са нещо необичайно. Няма значение каква е вашата фигура, просто не си коства да се носи.

4. Неудобни обувки

Проверете обувките си и отървете от всичко, което е неловко. Обувки с които е мъчително да се върви просто изхвърлете.

5. Остарели аксесоари

Старомодните бижута остаряват много бързо – този факт би трябвало да бъде приет и да се отървете от това, което носехте преди 20 години.

6. Мини

Мини (поли, рокли, панталонки и пр.) и зрялата възраст не се смесват дружно, даже в случай че краката ви са безупречни. Линията на коляното е примерът, на който би трябвало да се обърне внимание. Малко по-висока, или малко по-ниска е универсалната дължина.

7. Тесни ризи

Тесните ризи остават в предишното, заложете на прави или свободни модели. Тези модели можете да носите съвсем на всички места и с всичко, прецизира apetiten.info.

В допълнение, Хромченко поучава да комбинира класика с наклонност, да проверявате дрешника си по постоянно и безмилостно да се отървете от остарелите неща и да играе с аксесоари по-смело.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР