Допирните точки между дейността на Българска е-commerce асоциация и Изпълнителна

...
Допирните точки между дейността на Българска е-commerce асоциация и Изпълнителна
Коментари Харесай

Възможностите за партньорство обсъдиха ИАНМСП и Българска е-commerce асоциация

Допирните точки сред активността на Българска е-commerce асоциация и Изпълнителна организация за поощряване на дребните и междинните предприятия търсиха представители на двете институции по време на среща през днешния ден. В диалозите присъединяване взеха изпълнителният шеф на Изпълнителна организация за поощряване на дребните и междинните предприятия доктор Бойко Таков и Николай Бакалов, член на УС на БЕА.

„ Дейността на ИАНМСП включва и провеждането на образования, в които представители на БЕА могат да се включат интензивно “, уточни доктор Таков. Той обясни и детайлности към идния старт на ваучерната скица по Оперативна програма „ Иновации и конкурентоспособност “. Целта е да се насърчи потреблението на нови технологии и произлизащи от тях бизнес модели и да се засилва цифровизацията на фирмите у нас. „ Очаква се най-малко 450 предприятия да се възползват от ваучерите, които ще бъдат раздавани за основаване на web-базирани услуги, за цифров маркетинг, усъвършенстване на процеси, решения в региона на кибер сигурността и други “

„ БЕА работи интензивно в основаването и провеждането на образования, които са изцяло безвъзмездни и които имат за цел с изключение на да оказват помощ на бизнесите да се разраснат, да ги извадят и на ярко “, разяснява активността на асоциацията господин Николай Бакалов.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР