Don’t Nod (, като Dontnod Entertainment), известни с игри, като

...
Don’t Nod (, като Dontnod Entertainment), известни с игри, като
Коментари Харесай

Don’t Nod представиха своята следваща игра

Don’t Nod (, като Dontnod Entertainment), известни с игри, като Remember Me и Life is Strange, анонсираха своята последваща игра. Това е наративно прекарване с името Harmony: The Fall of Reverie, което излиза това лято.

От описанието и оповестените на уеб страницата на играта фрагменти наподобява, че Harmony: The Fall of Reverie ще е нещо изцяло друго от всичко, което Don’t Nod са ни представяли до този миг. От комплицираната конструкция до цялостната визия на играта, Harmony: The Fall of Reverie наподобява в действителност любопитно.

Действието на играта се развива в близко бъдеще и ви показва основната героиня на историята Поли. Тя се завръща в родния си град след трайно неявяване, с цел да потърси мистериозно изчезналата си майка. Но когато се завръща в градчето, Поли открива, че то се е трансформирало доста и могъща мегакорпорация заплашва съществуването му. Скоро след идването си тя открива, че има дарбата на ясновидството и това ще ѝ помогне за спасяването на градчето. С тази си мощ Поли ще би трябвало да се оправи с една доста комплицирана задача – да възвърне хармонията сред света на хората и този на боговете.

Нейната заложба я свързва с Блян, царството на Вдъхновенията човешки: Слава, Власт, Хаос, Връзка, Истина и Блаженство. „ В този свят Поли става Хармония, богиня, която има властта да избира вдъхновенията, които в последна сметка ще господстват на Блян и би трябвало да възстановят салдото сред световете на боговете и нашия “, гласи част от анонса на играта.

Дали, като Поли или Хармония, всяко ваше деяние ще има последици и в двата свята, като те на собствен ред ще имат разнообразни резултати върху цялостната история. Ще получите опция да виждате тези последици от вероятните дейности в Авгурия, особено табло в играта и израз на предсказателските качества на Поли. Освен това, без значение от избора ви, вие ще получавате специфични кристали от Вдъхновенията, които ще отключват разнообразни пътеки на значими кръстопътни точки в Авгурия. Те ще оказват помощ за смяната на хода на историята и в последна сметка – ориста на човечеството. Harmony: The Fall of Reverie излиза през юни.

МИНИМИАЛНИ СИСТЕМНИ ИЗИСКВАНИЯ: Operating System: Windows 8 (64-bit) Processor: Intel Core i5-4570T / AMD Ryzen FX-4300 RAM: 4 GB Graphics card: Nvidia GeForce GTX 650 / AMD Radeon HD 7750 (1 GB VRAM). Disk space: 10 GB ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ СИСТЕМНИ ИЗИСКВАНИЯ: Operating system: Windows 10 (64-bit) Processor: Intel Core i7-6700K / AMD FX-4350 RAM: 8 GB Graphics card: Nvidia GeForce GTX 1050 Ti / AMD Radeon RX 460 (4 GB VRAM). Disk space: 10 GB

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР