Дони, с чиято имитация Фики Стораро спечели първия епизод на

...
Дони, с чиято имитация Фики Стораро спечели първия епизод на
Коментари Харесай

Дони и Нети показаха сладката си дъщеричка

Дони, с чиято реплика Фики Стораро завоюва първия епизод на „ Като две капки вода “ през вчерашния ден вечерта и Нети строго крият самоличността на дъщеричката си Лилия. Въпреки че момичето напълно скоро ще навърши 10 години, тя е имала извънредно малко появи под светлините на прожекторите. Нети нееднократно е споделяла компликациите, които е срещнала по време на зачеването си и евентуално това е една от аргументите да не демонстрира постоянно наследничката си.

“Когато човек не е имал 10 години дете, тогава най-силно прави оценка какъв брой то е особено. И че то в този момент има потребност от нас. Лятото е нашето време дружно – да забравим битовизмите и да се занимаваме единствено с нея, с нас самите, вечер да седнем с другари в ресторант, тъй като това през сезона не се случва.” - показа Нети в свое изявление преди три години. През миналата година Дони и Нети пък издадоха първия си общ план от цели 15 години насам, точно тъй като си дали обещание след появяването на Лилия да си поделят грижите за нея и да понижат общите си задължения.

Момичето към този момент е ученичка в Музикалното учебно заведение и има сериозен интерес към музикалните принадлежности. Наскоро гордата Нети показа два фотоса на щерка си, само че доста внимаваше да не покаже очите й, видя Hotnews.bg. Има защо-детето има неповторими очи-в два разнообразни цвята. Подобно нещо се случва доста рядко.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР