Доналд Тръмп продължава да се подиграва с развода на дългогодишния

...
Доналд Тръмп продължава да се подиграва с развода на дългогодишния
Коментари Харесай

Президентски пир по време на развод

Доналд Тръмп продължава да се подиграва с развода на дългогодишния зложелател - шефа на Amazon Джеф Безос, публикувайки провокационни туитове в акаунта си. В една от последните си изявления американският водач назова предприемача "клоун ".

"Толкова скърбя да науча новините за това по какъв начин Клоуна Джеф (англ. Jeff Bozo) бе детрониран от конкурентно издание, чиито материали, съгласно мен, са доста по-правдиви, в сравнение с тези в лобиращия му вестник Amazon Washington Post. Надявам се, че този вестник скоро ще се окаже в по-компетентни и виновни ръце ", написа Тръмп. В туита му става дума за "конкурентното издание " National Enquirer, което направи лично следствие и откри, че Джеф Безос изневерява на жена си Макензи с някогашната телевизионна водеща 49-годишната Лорън Санчес, която към момента е омъжена за авторитетния холивудски сътрудник Патрик Уайтсел. Вестникът разгласява информацията, че през последните осем месеца предприемачът е разхождал любовницата си на екзотични места с персоналния си аероплан на стойност 65 млн. $. Наред с това й е изпращал неприлични известия и фотоси с еротично наличие.

Историята бе оповестена малко откакто съпрузите Безос оповестиха, че се разделят след 25 години взаимен живот. Впрочем мнозина се вълнуват от материалната част на бракоразводния развой, който може да лиши най-богатия човек в света от този статут. Особено в случай че съпрузите нямат предбрачен контракт. В подобен случай съгласно разпоредбите на щата Вашингтон, където са регистрирани Макензи и Джеф Безос, всички активи, насъбрани по време на брака се разделят на половина. Така или другояче, когато са отпразнували сватбата си през 1993-а, двамата надали са предполагали, че след четири години ще станат милионери.

Веднага щом светът научи за изневярата на най-богатия човек, Доналд Тръмп разяснява идния бракоразвод. "Е, аз му искам шанс. Ще бъде просто отлично ", означи не без жлъч президентът. Впрочем той има учредения да хвали National Enquirer. Таблоидът не за пръв път разгласява материали за враговете на Доналд Тръмп, в това число и за някогашния му юрист Майкъл Коен, водещата Меджин Кели и съперницата му на президентските избори Хилари Клинтън. Да не приказваме, че холдингът, на който принадлежи вестникът, укриваше информация за Карън Макдугъл и Сторми Даниелс, за които се допуска, че са имали полови връзки с Тръмп. Факт е, че шефът на American Media, издаваща таблоида National Enquirer - медийният магнат Дейвид Пекър, е някогашен другар и сподвижник на политика. Говори се, че персонално му е предложил "да се оправи с отрицателните истории за връзките на Тръмп с дамите ", изкупувайки правата върху публикуването им и не допускайки приключването им в други медии. Сега, наричайки National Enquirer "правдиво " издание в туитовете си, президентът публично признава вестника за "приятелски ", за разлика от The Washington Post, принадлежащ на Джеф Безос.

Разбира се, претенциите на Тръм към предприемача не се разгръщат единствено върху вестника му, само че и върху Amazon, която му е осигурила невиждано положение. През март 2018-а на портала Axios се появи материал, в който се твърди, че американският президент безусловно ненавижда Amazon. Според източника Тръмп е "обсебен " от колоса и се пробва да откри легални способи за заличаване му, тъй като попречва развиването на по-малките компании посредством господството си на пазара. По информация на Axios измежду тези "малки компании " може да се окажат и такива на другари на президента, които се оплакват от Безос и единствено наливат масло в огъня. "Тръмп от дълго време мечтае да подреже крилата на Безос, само че към този момент няма проект по какъв начин да реализира това ", се споделя в материала.

Предвид явната неприязън към притежателя на Amazon не е изключено следствието за персоналния живот на Джеф Безос да е стартирано с утвърждението на Доналд Тръмп. Във всеки случай насладата му във връзка развода на най-богатия човек наподобява напълно откровена.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР