Домоуправител звъни на вратата и показва снимки на дрехите на

...
Домоуправител звъни на вратата и показва снимки на дрехите на
Коментари Харесай

Домоуправители звънят по вратите, питат за жертвите от Негован

Домоуправител звъни на вратата и демонстрира фотоси на облеклата на двете жертви, чиито остатъци бяха открити край софийското село Негован. Въпросът е дали някой непосредствен или прочут, който не се е появявал скоро, не ги е носил. Това е последното скимване на полицията в опитите да попадне на някаква диря за бруталното двойно ликвидиране.

Двете разчленени тела, завити в найлони и натъпкани в три бидона и пет чувала, бяха открити предишния уикенд, написа "Трафикнюз ".

Направените експертизи откриха,че убитите са възрастен мъж на 65-75 години и почти към 20 години по-млада жена. Те са убити в главата и разфасовани към три месеца по-рано и по тази причина телата им са разложени. Направената ДНК експертиза потвърди, че жертвите не са татко и щерка, каквата догадка се появи.

Полицията обаче не разполага с никаква диря, която да помогне да се разплете случая.

Засега главната версия на проверяващите е, че килърът е познавал жертвите, евентуално са били близки и родственици. Той ги е прострелял в жилище, тъй като труповете са били без обувки, а откакто ги е разчленил с нож и секира ги е докарал и хвърлил край водоема до Негован.

Опитите да се разкрие самоличността на убитите мъж и жена към този момент удря на камък.

Те не дават отговор на нито един случай от оповестените за търсене. ДНК-то им в никакъв случай не е било вкарвано в масивите на полицията, непознато е за системата. Намерен е ключ от кола френско произвеждане, който е препис. Според полицията возилото е създадено сред 1994 и 2002 година, само че това също е търсене на игла в купа сено.

Заради безизходицата Министерство на вътрешните работи разгласява фотоси на облеклата на жертвите, с вярата, че някой ще разпознае по тях изчезнали познати.

Това обаче също не докара до някакви сигнали на жители. Затова и кварталните служители на реда са получили инструкции да обиколят домоуправителите от техните региони с молба за подпомагане.

Съмненията са, че двете жертви са живели в София или региона, само че акцията с присъединяване на шефовете на етажна благосъстоятелност към този момент върви в цялата страна. Техните телефони и данни за контакт се дават на полицията от съответната община.

"Обади се мъж, който се показа като полицейски чиновник. Обясни, че има открити два натрупа на възрастен мъж и жена край София, на които не е открита самоличността ", споделя пред „ Монитор” домоуправителка от Шумен.

"Каза, че поради това на територията на цяла България се прави инспекция и се водят диалози с всички шефове на кооперации и блокове дали там, където те живеят има възрастни хора, които да липсват през последните два месеца и това да им е направило усещане ", изяснява дамата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР