Домът ни е отражение на нашето емоционално състояние. Ето защо,

...
Домът ни е отражение на нашето емоционално състояние. Ето защо,
Коментари Харесай

Как да се освободим от ненужното в 10 лесни стъпки, за да продължим да трупаме

Домът ни е отражение на нашето прочувствено положение. Ето за какво, пролетта е интервал, който ни дава опция да пренаредим, почистим и препрограмираме и мястото, в което живеем и душевното ни пространство.

Как да се освободим от движимостите, които носят отрицателни конотации и мемоари, само че към момента пазим в домовете си? А в случай че някой ви подари сабя, къде бихте я поставили? Как да се преодолее пролетната суматоха, която по-често се среща при дамите, обвързвана с облеклото?

Тези аспекти на пролетното възобновяване се разискват в това издание на подкаста на Dir.bg " Trendy ".

Стилистът и специалист по усъвършенстване на домашното пространство и притежания Милена Цветкова споделя скъпа стратегическа информация за това по какъв начин да живеем по-хармонично в личния си дом.



" Холът се трансформира в сувенирен магазин. Трябва да се освободи от всичко ненужно ". Например, камъните и мидите, които държим в дома си са извадени от естествената им среда и " чисто енергийно ", съгласно Цветкова, не е потребно да се пазят.

Поставя се и генеалогията на казуса - претрупването с движимости, като запълване на прочувствени дефици. Разговорът се базира и на основния за актуалния човек хамлетовски въпрос " Да консумираш или да те употребяват " от постановката " Shopping & F*cking ", с която режисьорът Димитър Илиев неотдавна получи " Икар " за дебют.

" Хората натрупат, тъй като ги е боязън ", споделя Милена Цветкова и дава още значими упътвания за това по какъв начин да преобразим главното ни пространство за живот.

Чуйте повече в аудиото!

 Снимка: iStock by Getty Images/Колаж: Петя Александрова, Dir.bg



Последвайте ни в: - -

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР