Домашният текстил е последният акцент, който утвърждава стила на жилищния

...
Домашният текстил е последният акцент, който утвърждава стила на жилищния
Коментари Харесай

5 свежи идеи за пердета и завеси у дома


Домашният текстил е последният акцент, който утвърждава стила на жилищния интериор, описват от Vivre. Готовите завеси и пердета с корнизи са водещ детайл от обзавеждането на стаи като хола, спалнята, детската и кухнята. Затова е целесъобразно да бъдат направени от качествени платове и да са с съвременен дизайн. 
С геометричен десен
Моделите потвърждават голямото значение на този тип домакински текстил за всяко едно жилище. Силно целесъобразно е да участват, с цел да се придържаме към концепцията за изцяло приключен интериор без забележки. Геометричните десени са супер избор при този тип артикули, защото с тях се реализира моден и даже минималистичен анонс на цялостната конюнктура. 
За детска стая
Това помещение е добре да бъде решено в свежи и нежни тонове, да бъде декорирано в духа на детството, с цел да бъде ситуацията там приятна, само че най-много да носи слънчево въодушевление. Пердетата и завесите в детската стая е целесъобразно да са с тематичен принт, който включва обичаните на най-малките изображения:

животни – няма хлапак, който да не ги обича, а наличието им в помещението чрез домашния текстил ще е мотив за усмивки и даже вълнение;

анимационни герои – детският свят е трогателен и забавен, като там фантазията господства. Пердетата с принт на обичаните кино герои на вашето дете са идеално решение, на което обезателно би трябвало да заложите; 

природа – поканете я в дома си по грациозен и актуален метод, а точно посредством избора на покривала за прозорци с естествен десен. 

Покоите на вашето малко богатство би трябвало да подготвят към игра, спокойни занимания и пълностоен нощен сън, а домашният текстил спомага за това. 
С градиентен цвят
Страхотно решение, което е неподвластно на времето. Завесите и пердетата с сходно цветово оформление са подобаващи за всевъзможни пространства, в това число и за кухни. Плавното прекосяване от по-светъл към по-тъмен колорит от една и съща гама основава чувство за ефирност, овладяна последователност и разкош. 
На ресни
Нетрадиционен метод, който набира все по-голяма известност с времето. Важното при този тип пердета и завеси е тяхната еко устременост – отлично се вписват в концепцията за това да се придържаме към естествените решения, които съвместяват земните тонове и естествените материали.
С триъгълна форма
Доста хора дефинират този тип покривала за прозорци като “нестандартни ”. Триъгълният свършек в долната им част издава изобретателен метод и крачка отвън рамката. Защо да не изберете точно подобен тип пердета за спалнята, дневната и трапезарията? 

 

*платена публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР