Долни чифлик. За седма поредна година в община Долни чифлик

...
Долни чифлик. За седма поредна година в община Долни чифлик
Коментари Харесай

За седма поредна година в община Долни чифлик ще се проведе предизвикателството Brutus Run

Долни чифлик. За седма поредна година в община Долни чифлик ще се организира предизвикването Brutus Run, оповестиха от пресцентъра Община Долни чифлик . За седма поредна година Brutus Run ще ти даде опция да преминеш голям брой бойни задачи.

Бягане в дива, горска околност, насочване по карта (никакви GPS-и и други електронни глезотии), носене на тежести в кръстосан терен, катерене, решение на логичен задания, секване на метровка и всичко това ОТБОРНО, с сътрудник, с който ще сте ВЪРЗАНИ т.е. ще се наложи да вършиме всичко ЗАЕДНО, в синхрон.

Отново ще има 2 компликации - Warrior с 3 задачи и General с 5 задачи. Местата за тимовете са лимитирани - 50 места за Warrior и 25 места за General.

Другата приятна изненада е, че тази година сме напълно на нов терен - Шкорпиловци! Старт-финал зоната ще бъде тъкмо до плажа (комплекс Джордаш), тъй че очаквайте и някоя изненада!

" Животът се свива или уголемява съразмерно на нашия кураж! " Колко необятен е твоят живот? Ще схванеш на 30 януари 2022.
Записване и заплащане на таксата за присъединяване в уеб страницата на събитието: http://brutusrun.com/

Събитието се осъществя от Спортен Клуб Ай рън, с поддръжката на Община Долни Чифлик, ДЛС Шерба, РДГ Варна и с общителното домакинствао на Комплекс Джордаш, с. Шкорпиловци.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР