Документален филм за големия Димо Стоянов от P.I.F., който си

...
Документален филм за големия Димо Стоянов от P.I.F., който си
Коментари Харесай

Правят филм за Димо от P.I.F.

Документален филм за огромния Димо Стоянов от P.I.F., който си отиде от този свят, ще прави журналистката Велианна Кашева.

Нейният план за документален филм „ Приказка за нови времена “ е получил финансиране от Национален кино център.

„ Когато Димо от обичаните ми P.I.F. си отиде, тъгата беше - и още е - толкоз голяма, че си дадох обещание да направя всичко по силите си да им благодаря, както мога, за всичко, което са ми дали. Затова си споделих, че би трябвало да направя филм за P.I.F. и всичките Димови чудеса.

През цялата 2021 година проследявах основните събития на групата и по този начин лека-полека сюжетът самичък стартира да се написа... Още през цялото време имам възприятието, че Димо ме събира с най-точните хора и безусловно ми отваря очите за посоката на това, което би трябвало да заснемем. През целия този път, когато споделях концепцията си с познати и непознати, виждах у всички толкоз обич и почитание в очите им, че ми е мъчно да ги побера в думи. Надявам се да съумея... в фрагменти “, споделя Кашева в персоналния си профил във Facebook, написа "Телеграф ".

Продуцент на лентата е Христо Дерменджиев от А Плюс Филмс.

“На групата, Люба и всички забъркани другари на Димо давам обещание, че ще създадем един безпределно хубав филм, цялостен с любов и смисъл. Опитвам се да ти го подаря, Димо... Толкова доста обич си оставил, навсякъде”, написа още авторката на концепцията.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР