Докторът на Порто – Нелсон Пуга каза, че Икер Касияс

...
Докторът на Порто – Нелсон Пуга каза, че Икер Касияс
Коментари Харесай

Докторът на Порто: Твърде рано е да говорим за бъдещето на Касияс

Докторът на Порто – Нелсон Пуга сподели, че Икер Касияс може да преодолее сърдечния удар, който получи без никакви последици, само че акцентира, че е прекомерно рано да се приказва за неговото бъдеще във футбола, което ще зависи от възобновяване и личната воля на испанския вратар.

„ Възстановяването на Касияс зависи от медикаментите, от оценката, която ще би трябвало да се направи освен в обстановки на отмора, само че и на стрес, като физически упражения, както и желанието на самия Икер да продължи. Само, откакто преценим всички тези фактори, доста умерено, той ще би трябвало да реши и да вземе решение дали ще продължи или не “, разяснява Пуга в изявление за канала на Порто.

„ В момента, в който Икер усети болката в региона на гърдите се обадих в болничното заведение, с цел да бъдат готови. Трябваше незабавно да бъде опериран и в болничното заведение се нуждаеха от тази спомагателна подготовка, с цел да може да извършат инервенцията. Веднага след слагането на диагнозата успяхме да действаме бързо във връзка с хемодинамиката. Ситуацията беше решена в точния момент “, добави докторът на португалския гранд.

Лекарят добави, че физическото и прочувственото положение на Икер е положително: „ Той се намира в устойчиво положение. Вече е с въодушевление, което е особено за него. Семейството му също го посети и започнаха първите стъпки в неговото възобновяване след този случай “, изясни Нелсон Пуга.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР