Доказателства, че български политици и общественици са получавали по 4000

...
Доказателства, че български политици и общественици са получавали по 4000
Коментари Харесай

Проф. Александър Малинов поиска доказателства от Лена Бориславова за 4000-те хиляди лева

Доказателства, че български политици и общественици са получавали по 4000 лв. месечно, с цел да дават информация за страната ни на Русия. Това изиска от Лена Бориславова началникът на стратегическия съвет към президента Румен Радев проф. Александър Малинов. 

" Едно лице облечено във власт, даже това да е власт на шеф на кабинет, би трябвало да знае, че когато хвърли такова обвиняване в пространството, би трябвало да даде доказателства ", безапелационен бе той, определяйки изказванието ѝ за шокиращо, оповестява " България Он Еър ". 

Твърденията си началникът на политическия кабинет на премиера в оставка Кирил Петков направи по време на присъединяване си в предаването на " Седмицата на Дарик ". Тогава тя съобщи в народен ефир, че е открито, че още от февруари месец политически и публични представители получават пари в подмяна на информация. 

Проф. Малинов акцентира, че е неотложно Лена Бориславова да изясни от кое място е получила тази информация и била ли е тя със конфиденциален гриф. 

" Това е съществено нещо, това не е някоя кака на пазара да каже нещо и ние чели - недочели да го препредаваме ", счита той. Според проф. Малинов и Народното събрание, и президентът би трябвало излязат с позиция във връзка с изнесената от началника на кабинета обществена информация.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР