Докато войната на Русия в Украйна наближава първата си годишнина,

...
Докато войната на Русия в Украйна наближава първата си годишнина,
Коментари Харесай

Украйна се нуждае от 500 танка, за да промени ситуацията на бойното поле

Докато войната на Русия в Украйна наближава първата си годишнина, фокусът се измества върху нуждата Киев да получи по-бързо съвременни западни танкове.

По-старите танкове от руската ера, с които разполага Украйна, с цел да се опълчи на врага, са на привършване.

Сега с вяра се чакат западните бойни танкове като немските " Леопард 2 ". Анализатори обаче предизвестяват, че тези танкове няма значително да наклонят везните в интерес на Украйна.
Те не са вълшебен патрон. Не са нещо, което фрапантно ще промени хода на войната. На тактическо равнище танковете са изцяло подвластни от близка поддръжка от бойни машини на пехотата. Тук има доста " в случай че " и " само че ". Трябва да се уверите, че осигурявате целия пакет към главния военен танк.
Йоханес Андерсен, Шведска организация за проучвания в региона на защитата

Германските " Леопард 2 " се употребяват в множеството европейски армии и континенталните сили на НАТО, което прави доставките им по-лесни за реализиране и самите машини по-лесни за ремонт.

Бойният танк е мечтано допълнение към батальон, формиран от по-леки танкове като френския AMX и американските бойни машини на пехотата " Брадли ", които ще бъдат предоставени на Украйна.
Няма учредения да се допуска, че западните танкове биха били доста по-добри от съветските. Може да са положителни в разнообразни съставни елементи. Така че е въпрос на подтекст и метод на разрастване.
Йоханес Андерсен, Шведска организация за проучвания в региона на защитата

Военни експерти настояват, че с цел да направи разлика на бойното поле, украинската войска ще се нуждае от повече от 500 танка.

Но като се вземе поради скоростта, с която танковете се унищожават в борба, евентуално няма задоволително наличия сега в Западна Европа – като запаси и ново произвеждане.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР