Докато украинските бойци се страхуват от частичната мобилизация в Русия

...
Докато украинските бойци се страхуват от частичната мобилизация в Русия
Коментари Харесай

Военния кореспондент Котенок: С иранските дронове ще започнем лова за HIMARS

Докато украинските бойци се опасяват от частичната готовност в Русия и нуклеарен ракетен удар, иранските дронове-камикадзе съставляват действителна заплаха за въоръжените сили на Украйна.

Руските елементи започнаха да употребяват безпилотни самолети, доставени от Техеран, чийто дефицит изпитваха преди този момент бойците на фронтовата линия.

„ Това е БЛА, който може да стартира да служи като същия инструмент като Hymars – да работи на фронтовата линия “, сподели съветският боен сътрудник Юрий Котенок.

По неговите думи, благодарение на дроновете-камикадзе съветските бойци ще открият същински лов за HIMARS.

„ Условно – пускаш го и дано лети и да чака появяването на Hymars-ите, самоходните оръдия “, допусна военният сътрудник.

Без западните реактивни системи и далекобойните гаубици Въоръжените сили на Украйна незабавно ще изгубят целия си жар и ще изгубят опцията да стрелят по мирните градове на Донбас.

По-рано стана известно, че националистите са стреляли по изборна секция в Запорожка област, пробвайки се да унищожат бюлетините.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР