Докато светът чака историческата среща на върха между американския президент

...
Докато светът чака историческата среща на върха между американския президент
Коментари Харесай

Имитатор на Ким Чен-ун се вихри в Сингапур за радост на туристите

Докато светът чака историческата среща на върха сред американския президент Доналд Тръмп и севернокорейския водач Ким Чен Ун, за събитието се готви и мъж, станал прочут с имитирането на Ким . Той също се готви да се появи в Сингапур и даже към този момент дойде там.
Kim Jong Un impersonator poses for selfies in Singapore
— CNBC International (@CNBCi) Живеещият в Хонконг подражател на Ким, който е известен под името Хауърд Икс, ще взе участие в различна среща на върха .

През последните месеци Хауърд Икс работи в интернационален проект и даже се появи на Зимните олимпийски игри в Пьонгчанг дружно с подражател на Тръмп.
This is great! A Donald Trump impersonator and a Kim Jong Un impersonator got together for this EPIC photo at the Olympics in South Korea! - per
— Ed Krassenstein (@EdKrassen) Хауърд споделя, че той и „ Тръмп “ били наети от хотел в Сингапур, с цел да имат своето присъединяване в забележителната среща. Целта е обществеността да бъде насърчена да разисква политиката посредством сатирата , сподели Хауърд пред Агенция Франс Прес в Хонконг в четвъртък. Но призна, че фамилията му има запаси по отношение на новата му кариера.
The now famous Kim Jong Un impersonator Howard X arrives in Singapore to pose at tourist attractions
— The Dr. Carlos and Andy show (@circleofinsight) " Първото нещо, което те споделиха, е " Не се убивай " , сподели Хауърд пред Агенция Франс Прес, добавяйки, че майка му му е направила застраховка живот . Роден в Хонконг, Хауърд е израснал в Австралия и преди този момент е работил като музикант.

Но неговите фалшификати на севернокерйския водач са се трансформирали в главен ангажимент. За да се приготви за всяко зрелище, 30-годишният Хауърд прекарва най-вече време в усъвършенстването на прическата на Ким с доста спрей.

На сцената той се облича в черен костюм в жанр от времето на Мао Цзедун със забодено знаме на Северна Корея и очила с дебели рамки. " Бихте могли да кажете, че съм бил блажен с това лице " , сподели той пред Агенция Франс Прес.
A Kim Jong Un impersonator, Howard X, walks around Singapore and meets the onlookers to their delight. "
It's just like Pyongyang, but with lots of good food. " - Kim Jong-un's doppelganger is already getting a taste of Singapore.
— Jeremy Song (@tezuma75) Хауърд споделя, че в този момент си изкарва прехраната от това, че е Ким и в този облик взе участие в разнообразни осъществявания, филми и реклами, а също по този начин е станал сътрудник и на други двойници в Азия .

Но до момента в който неговите фалшификати му заплащат сметките, той изрично не утвърждава властническия режим на Ким . " Това е цялостен надзор върху популацията, мозъка и тялото ", разяснява имитаторът.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР