Докато повечето от нас открият какво всъщност предизвиква тъмни кръгове

...
Докато повечето от нас открият какво всъщност предизвиква тъмни кръгове
Коментари Харесай

Коректорът спасител: 3 стъпки, в които да се сбогуваш с тъмните кръгове

Докато множеството от нас открият какво в действителност провокира тъмни кръгове под очите (някои неприятни житейски решения, а от време на време просто гени), вредата към този момент е нанесена. Тогава се впускаме в нанасянето на кремове, богати на витамин C и K, и гримове, с които да понижим по-тъмния цвят, издаващ, че не сме спали задоволително.
 За елементарно оформяне на косата - морски талази в бутилка Edna предлага За елементарно оформяне на косата - морски талази в бутилка
Не е учудващо, че коректорът за зоната под очите се използва необятно, даже в някои от дните да не носим никакъв различен грим . Малко количество от продукта сполучливо прикрива петната с минимални старания от наша страна.

За страдание, в случай че е нанесен по погрешен метод, коректорът може да донесе противоположен резултат. Чети нататък, с цел да не допускаш нежелани неточности с него.

Открий верния звук

 коректор Thinkstock

Както при декор дьо тена, подобаващият цвят е нужен и при коректора. Грешният избор може освен да направи приложимост на продукта забележима, само че и да накара сенките под очите да изпъкват още повече.

Според гримьора Мин Мин Ма, работила със звезди като Леонардо ди Каприо и Джаред Лето, най-хубавият метод да замаскираш тъмната зона под очите е да използваш розова основа или друга в цвят от топлата гама . По този метод се открива баланс, а като се изключи че синьо-сивите петна се обезвреждат, е реализиран и сияещ резултат .

Течен или корав

 коректор Thinkstock

Макар твърдите коректори да са желани от дамите с мазна кожа, Мин Мин Ма намира течните и кремообразните формули по-лесни за нанасяне, разбъркване и поддържане, без значение от вида кожа . Те наподобяват и по-естествени.

„ Никога не употребявам коректор под формата на пудра, тъй като стои като брашно, когато пудрата влезе сред фините линии и бръчките. Вместо това, предлагам течни и кремообразни “, добавя гримьорът. Тя още поучава тези от нас със суха или прибързано състарена кожа да употребяват кремообразна текстура , която не е толкоз мазна и може да се хареса на естествена, мазна или кожа, предразположена към акне.

Нанасяне

 коректор Thinkstock

Преди коректора първо нанеси основа, която ще покрие една част от тъмните петна под очите, а по този начин няма да се постанова да слагаш огромно количество коректор . Оттам нататък ще имаш потребност от дребна четка със синтетичен косъм, с цел да размажеш количеството артикул отмерено по сектора .

Гримьорът Мин Мин Ма отбелязва, че смесването също е значимо за финалния резултат . За задачата леко потупай коректора с върха на пръстите, с цел да „ залепиш “ продукта и премахнеш остатъка от него. Ако използваш коректор, който не е с мазна формула, няма потребност след него да нанасяш пудра.

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР