Докато някои знаменитости превръщат сватбения си ден в истински спектакъл,

...
Докато някои знаменитости превръщат сватбения си ден в истински спектакъл,
Коментари Харесай

Тайните сватби на знаменитостите

Докато някои звезди трансформират сватбения си ден в същински театър, други известни персони избират да се оженят скрито. Вижте някои от звездните двойки, които избират скромна гала, без доста лукс и непотребен звук от страна на медиите.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру

 Снимка 367736

След години на клюки за брак и бебета, Дженифър Анистън и Джъстин Теру шокират всички с загадка сватбена гала в двора на къщата им през август 2015 година Докато множеството елементи към момента са в загадка, знае се, че двойката се врича във безконечна обич пред 70 близки другари и членове на фамилията под звуците на осъществяване на Сия.

Бенджи Мадън и Камерън Диас

 Снимка 367738

След бърз годеж Камерън Диас и Бенджи Мадън тихомълком подписват брак на частна гала, която се организира в дома на Камерън Диас в Бевърли Хилс през януари 2015 година

Мила Кунис и Аштън Кътчър

 Снимка 327448

Без дати, елементи или фотоси от тайната женитба на двойката през юли 2015 година Новината даже не се удостоверява изрично, до момента в който Мила Кунис не е видяна да носи сватбения си пръстен по време на The Late Late Show с Джеймс Кордън няколко месеца по-късно.

Джей-Зи и Бионсе

 Снимка 332207

Кралица Бей и брачният партньор й Джей-Зи скрито подписват брак през 2008 година През 2016 година и още веднъж напълно скоро през 2018 година двойката без непотребен звук възобновява брачните си обети на скромна гала.

 Бионсе и Джей Зи още веднъж младоженци
Бионсе и Джей Зи още веднъж младоженци

10 години по-късно

Жизел Бюндхен и Том Брейди

 Снимка 342489

Супермоделът Жизел Бюндхен през 2009 година прави не една, а цели две секрети сватби. Първата гала на двойката е в Санта Моника в дребна католическа черква, до момента в който втората се организира във ваканционната им къща в Коста Рика.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

 Снимка 339954

Все още съвсем нищо не се знае за тайната сватбена гала на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс в Южна Каролина през септември 2012 година, само че има клюки за неподготвено осъществяване на Florence + The Machine.

Нийл Патрик Харис и Дейвид Буртка

 Снимка 367753

Нийл Патрик Харис се омъжва скрито за артиста Дейвид Буртка през септември 2016 година Двойката носи от главата до петите Tom Ford за церемонията, за която избират палат в Италия. Елтън Джон е виновен за положителното музикално въодушевление на щастливата двойка с осъществяване онлайн.

Анджелина Джоли и Брад Пит

 Снимка 361912

Известни с думите, че няма да се оженят, до момента в който гей бракът не бъде узаконен, двамата въпреки всичко го вършат през 2000 година, казвайки си " да " в дома им във Франция. По време на церемонията булката носи рокля Versace, персонализирана с детските рисунки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР