Докато някои се радват на завидна фигура, резултат от съответните

...
Докато някои се радват на завидна фигура, резултат от съответните
Коментари Харесай

Как тренира Ванеса Хъджинс

Докато някои се радват на забележителна фигура, резултат от съответните гени, то на други се постанова да поставят съществени старания, с цел да не губят форма.
 Адриана Лима, 54D, тренировките, храната и по какъв начин се поддържа някогашният „ ангел “ на Victoria's Secret
Тайната за съвършеното тяло на Адриана Лима

Трансформация по 54D

Американската актриса и певица Ванеса Хъджинс очевидно спада към втората група, тъй като звездата нееднократно споделя видеа в Instagram, в поддръжка на подозренията ни.

На един от последните записи тя показва по какъв начин се упражнява за долната част на тялото, като прави клекове и държи дъмбели в ръцете си.

На въпросното видео тя се упражнява дружно с приятелката си, музикантката GG Magree, и по всичко проличава, че никак не й е занимателно. Изглежда много изморена и на ръба на силите си, и я разбираме.

Звездата споделя, че тренира по шест пъти в седмицата, само че няма да я забележим сама във фитнеса, тъй като обича заниманията с компания.

" Аз съм от хората, които би трябвало да вземат участие в група ", споделя Ванеса пред PopSugar. Споделя още, че има потребност някой да й споделя какво да прави и избира груповата среда, тъй като е от хората със спортен темперамент и близките я карат да поставя повече старания.

Но 32-годишната звезда не разчита единствено на тежките физически натоварвания. Тя е безжалостен обожател и на горещата йога, която се практикува в пространства с висока стайна температура. " Няма по-добро възприятие от това да се изпотиш по време на подготовка ", споделя тя пред Parade.

Признава, че не всеки път съумява да се упражнява колкото би желала, само че щом завърши с уговорките си на снимачната площадка, постоянно гледа да навакса. Обича да редува пилатес, посещаване в зала на веригата SoulCycle и йога.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР